За нас

Като собственици и приятели четириногите голямо значение отдаваме на изхранването на своите домашни любимци.

 • Началото (така това започна)

  Планината Бескид Живецки, един от най-чистите полските райони, красиви гори, природата в чист вид ... сред тези пейзажи всекидневдневните разходки с домашния любимец е пълно пристрастяване. Човекът и животните, животните и хората - тишина, забавяне на темпото на живот, откъснати от реалността, красотата на природата. Това е мястото, където е началото на дългия и здравословен живот на вашия домашен любимец ... ...

 • Заинтересование

  Ние сме група приятели - животновъди, любителите на животни, в продължение на години котките и кучетата ни съпътстват в ежедневието ни. Като собственици и приятели на четириногите, голямо значение отдаваме на изхранването на своите домашни любимци. Развитието на зоологичния пазар през последните години ни накара да разберем как се увеличила осведомеността в областта на храненето на животните, но също така разбрахме и за нуждите на техните собственици .

 • Идея

  В името на здравословния и дълъг живот на нашите приятели, ние се стремим да им се гарантираме всичко най-хубаво. Тази необходимост е причинила задаването на един въпрос:
  Ако избирате храна за домашни любимци, както избирате храна за себе си, защо аналогично не осигуряваме адекватна вода,както всеки един човек за себе си купува?

  Какво е водата - всеки вижда. На пръв поглед, всяка вода изглежда добре, но нека да погледнем в нея. Първоначално искахме да му осигурим вода, която няма да бъде вредна за него, такава каквато е чешмяната вода. Ние не можем да му дадем "човешки" минерална вода, тъй като тя съдържа минерали,които обременяват бъбреците. Ние вярваме, че здравето е най-важното, и ключът към това е правилното хранене и хидратация. Нуждата от вода, която ще помогне да защитим нашите домашни любимци срещу заболявания, причинени от консумацията на химикали, които се съдържат в чешмяната вода или в друг воден източник, и факта,че трябва да се грижим за отличната форма на нашите животни, ни принуди да подготвим Premium продукт, който ще отговаря на нашите очаквания.

  И тук се роди идеята, която ще гарантира дълъг и здравословен живот, не само нашите любимци, но на всички четириноги по света ...

  Водата Aqua Pro Animale

Ти си това, което пиеш! br>Вашият любимец също..

Здраве и живот

Тази кристално чиста изворна вода е идеалното допълнение към диетата на кучета и котките.Добита от планинския извор "Ceretnik", който се намира в един от най-чистите полските райони, в сърцето на планината. Aqua Pro Animale е идеална за всеки домашен любимец, не натоварва бъбреците и притежава добър вкус. Вода за кучета е обогатена с ацерола, който укрепва имунната система; вода за котки докато таурина има положителен ефект върху растежа и върху нервната система, подкрепя работата на сърцето и зрението. Пиенето на добра вода е едно от най-необходимите неща , които се правят, за да се живее с добро здраве и благосъстояние. Без нея няма живот.

Добавените компоненти във водата Aqua Pro Animale имат благоприятни за здравето на вашия домашен любимец резултати и правят продукта перфектен .

Вода за куче

Изворна негазирана вода за куче

Научете повече

Вода за котка

Изворна негазирана вода за котка

Научете повече