Вода за кучета и котки

Ти си това, което пиеш. Вашият любимец също.

Изберете вода, която ще ви помогне да защитите вашия домашен любимец срещу заболявания, причинени от консумация на химикали, които се съдържат в чешмяната или в друг воден източник. Грижете се за перфектната форма на вашия домашен любимец .

За нас

Като собственици и приятели четириногите голямо значение отдаваме на изхранването на своите домашни любимци. Погледни нашата история

Вода за куче

Изворна негазирана вода за куче

Научете повече

Вода за котка

Изворна негазирана вода за котка

Научете повече

Извор

В планината Бескиди

В един от най-чистите полските райони, в сърцето на планината е източника на водата Aqua Pro Animale. Най-чистата и здравословна вода за домашни любимци е добивана от планински извор "Ceretnik." Това е мястото откъдето животните черпят сила и жизненост.

Защо?

Организма на кучето и котката се състои от около 70% вода.

Водата е източник на живот, всеки един от нас иска да живее толкова дълго, колкото е възможно с най-добро здраве .Същото искаме за нашите животни. Грижете се за вашия домашен любимец да му подавайте специално подготвената за него вода, като допълнение към ежедневната му диета. Aqua Pro Animale осигурява адекватна хидратация всеки ден, намалява появата на болести, които могат да бъдат причинени от вредни вещества, съдържащи се в течаща вода или от минерали, които се намират в минералните води.

Вие сте това, което пиете! Вашият домашен любимец също. Изберете Aqua Pro Animale .

Контакт

Adres
Aquaproanimale ООД.
ul. ул.Длуга 54/1
31-146 Краков
Инфолиния
02 4372510
Напиши ни
office@aquaproanimale.com
Ще се свържем в продължение на 24 часа.